Verhoomo Krono´s – verhoilun ammattilainen jo vuodesta 2002

Verhoomo Krono's on perustettu vuonna 2002. Yritys palvelee monipuolisesti yksityis- ja yritysasiakkaita 15 vuoden vankalla työkokemuksella ja toimitusvarmuudella.

Otamme yksilöllisesti huomioon kunkin asiakkaan pikkutarkatkin toiveet ja pyrimme luomaan palvelun mahdollisimman vaivattomaksi asiakkaan kannalta. Tarvittaessa hoidamme myös huonekalujen kuljetukset.

Asiakkaitamme ovat yksityisasiakkaiden lisäksi sisustussuunnittelijat ja -liikkeet, antiikkiliikkeet, keräilijät, ajoneuvoharrastajat, muotoilijat sekä huonekaluteollisuus koko Uudenmaan alueella.

Vanhan huonekalun korjaus ja uuden huonekalun valmistaminen ovat molemmat kotimaista, vaalimisen arvoista käsityötä. Vanhat esineet kantavat mukanaan tarinoita menneestä. Pidetään siis yhdessä tarinat elinvoimaisina ja jätetään kaunis työnjälki ja kulttuuri jälkipolvienkin ihasteltavaksi.

Yhteistyöverkostostamme löytyvät ammattilaiset myös erikoispuusepäntöihin, entisöintiin, konservointiin ja huoneistojen sisustusremontteihin. Kysy lisää! Ota yhteyttä: verhoomo@verhoomokronos.com

Verhoomo Krono´s on Suomen Yrittäjien jäsen.


AJANVARAUKSET JA TIEDUSTELUT: 040 7379367